Söderbach Industri & Byggsmide Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556627-9252 är organisationsnummer för verksamheten Söderbach Industri & Byggsmide Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderbach Industri & Byggsmide Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Valdemarsvik som är den kommunen som Söderbach Industri & Byggsmide Aktiebolag finns i.

Söderbach Industri & Byggsmide Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-05-17 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderbach Industri & Byggsmide Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-06.

Söderbach Industri & Byggsmide Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Valdemarsvik som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Söderbach Industri & Byggsmide Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Söderbach Industri & Byggsmide Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3230483 eller genom brev på följande adress:
Tallv. 19, 610 41, Ringarum

Bolaget skall bedriva industrismide- och byggverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderbach Industri & Byggsmide Aktiebolag och det är Söderback, Lars Anton Johnny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderback, Charlotte Pia Birgitta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,