Fogelvik Estate AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Valdemarsvik och Fogelvik Estate AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Fogelvik Estate AB är ett av dem. Statusen för Fogelvik Estate AB är att Bolaget är aktivt.

Fogelvik Estate AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-05-28. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där företaget finns i jobbar för att företag som Fogelvik Estate AB ska trivas.

Fogelvik Estate AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13. I Valdemarsvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvärva, förädla, förvalta och försälja fastigheter, fastighetsbestånd och fastighetsbolag eller delar av fastighetsbolag i Sverige.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fogelvik Estate AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-07.

Idag är Fogelvik Estate AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Fogelvik Estate AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-51090.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fogelvik Estate AB är Wikner, Emma Isabelle som är född 1974 och har titeln VD, Wikner, Emma Isabelle som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hopkins, John Edward som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hopkins, Ann Caroline som är född 1970 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Erika Kristina som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Fogelvik Estate AB har 556628-4831 som sitt organisationsnummer.