Gräsmarö Skärgårdstjänst AB

Östergötlands län

Information

Gräsmarö Skärgårdstjänst AB är en verksamhet som finns i Valdemarsvik. I Gräsmarö Skärgårdstjänst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Ernst Hans Olov som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ernst Per-Olov som är född 1958 och har titeln Suppleant, Östling, Pernilla Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, Backhaus, Barbro Catarina som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gräsmarö Skärgårdstjänst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gräsmarö Skärgårdstjänst AB på telefon 070-5249853.

Bolaget skall bedriva bygg- och transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gräsmarö Skärgårdstjänst AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gräsmarö Skärgårdstjänst AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gräsmarö Skärgårdstjänst AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-12-12 och Gräsmarö Skärgårdstjänst AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-12-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gräsmarö Skärgårdstjänst AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gräsmarö Skärgårdstjänst AB har 556635-2737 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.