Outokumpu Nordic Brass AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Outokumpu Nordic Brass AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Valdemarsvik här finns det många olika Aktiebolag. Outokumpu Nordic Brass AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Valdemarsvik jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Outokumpu Nordic Brass AB är momsregistrerat sedan2003-09-25 och har organisationsnummer 556639-2279.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0123-54100 alternativt besöka eller skicka post till Outokumpu Nordic Brass AB på följande adress Gusum Gräsdalen, 610 40, Gusum.

Outokumpu Nordic Brass AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-25.

I Outokumpu Nordic Brass AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Halén, Sven-Eric Håkan som är född 1954 och har titeln Suppleant , Persson, Jan Håkan som är född 1951 och har titeln Suppleant , . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka och sälja mässingprodukter för bl.a. byggnadssektorn och därmed förenlig verksamhet.