Medum i Valdemarsvik AB

Östergötlands län

Information

Medum i Valdemarsvik AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där Medum i Valdemarsvik AB finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Medum i Valdemarsvik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Medum i Valdemarsvik AB har haft sedan 2004-06-17. Medum i Valdemarsvik AB har funnits sedan och 2004-06-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Medum i Valdemarsvik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Garvareg. 22, 615 30, Valdemarsvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0123-51345.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Medum i Valdemarsvik AB Privat, ej börsnoterat.

Medum i Valdemarsvik AB har idag 556640-2904 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Medum i Valdemarsvik AB

Bolaget skall förvärva och förvalta fast egendom och aktier och andelar i andra företag samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Medum i Valdemarsvik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Jörgen Lars Olov som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Stig Karl Fredrik som är född 1943 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .