Fastighets AB Sandvik-Hamngatan

Östergötlands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighets AB Sandvik-Hamngatan vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Fastighets AB Sandvik-Hamngatan ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 2003-03-04 så skapades Fastighets AB Sandvik-Hamngatan och företaget är har F-skattsedel Fastighets AB Sandvik-Hamngatan har haft det sedan 2003-11-06.

Fastighets AB Sandvik-Hamngatan är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-06

556641-5328 är organisationsnummret för företaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Fastighets AB Sandvik-Hamngatan Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Fastighets AB Sandvik-Hamngatan så går det att nå dem via telefon på 0123-51120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighets AB Sandvik-Hamngatan är Svensson, Clas Ola som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gunilla Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hellmark, Mats Bengt David som är född 1958 och har titeln Revisor, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbolaget i Östergötland Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .