Picab Entreprenad AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva personalrekrytering, personaluthyrning, uthyrning av byggentreprenadmaskiner, utföra byggentreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Picab Entreprenad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Picab Entreprenad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 2003-06-11 så skapades Picab Entreprenad AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Picab Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-09

556644-8212 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Picab Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Picab Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 0123-12326 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Picab Entreprenad AB är Hargestam, Thord Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karl Magnus som är född 1969 och har titeln Suppleant, Brage, Nils Åke Göran som är född 1940 och har titeln Revisor, Nils Åke Brage som är född och har titeln Revisor, .