Bygg & Miljöteknik Sweden AB

Östergötlands län

Information

I Valdemarsvik finns det ett Aktiebolag som heter Bygg & Miljöteknik Sweden AB. Det finns flera bolag som liknar Bygg & Miljöteknik Sweden AB i Östergötlands län. Valdemarsvik är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bygg & Miljöteknik Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-11-06 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2003-10-28 så har Bygg & Miljöteknik Sweden AB varit registrerat och sedan 2003-11-06 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bygg & Miljöteknik Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Bygg & Miljöteknik Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bygg & Miljöteknik Sweden AB så kan ni göra det på 0123-12320.

Bolaget ska bedriva miljövärnande bygg, sanering- och konsult- verksamhet inom byggindustrin och därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget köpa och sälja fast och lös egendom såsom aktier, obligationer, reverser och andra värdepapper samt fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hargestam, Thord Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karl Magnus som är född 1969 och har titeln Suppleant, Brage, Nils Åke Göran som är född 1940 och har titeln Revisor, Nils Åke Brage som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bygg & Miljöteknik Sweden AB har 556650-3511 som sitt organisationsnummer.