Lagermans Handelsträdgård AB

Östergötlands län

Information

Lagermans Handelsträdgård AB är ett bolag som finns i Valdemarsvik. I Lagermans Handelsträdgård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lagerman, Bo Gunnar som är född 1957 och har titeln VD, Lagerman, Bo Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramstedt, Malin Margareta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramstedt, Bernt Åke som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Kent Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lagermans Handelsträdgård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lagermans Handelsträdgård AB på telefon 0123-40650.

Bolaget skall driva handelsträdgård samt konsulttjänster inom musik, ekonomi, telefoni samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lagermans Handelsträdgård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lagermans Handelsträdgård AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lagermans Handelsträdgård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-08 och Lagermans Handelsträdgård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lagermans Handelsträdgård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lagermans Handelsträdgård AB har 556652-4418 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.