Mediahavet AB

Östergötlands län

Information

Mediahavet AB är en verksamhet som finns i Valdemarsvik. I Mediahavet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundström, Nils Johnny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Anita Dagny Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mediahavet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mediahavet AB på telefon 0123-40110.

Bolaget skall bedriva mediaverksamhet i och utanför Sverige, journalistik, textskrivning, reportageverksamhet, fotografering, bildhantering, bildbyråverksamhet, layout, grafisk produktion, internet- och datatjänster, utbildnings och konsultverksamhet inom media, information och kommunikation, mångfaldigande och distribution av mediaprodukter och mindre utsträckning fiskenäringsverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mediahavet AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mediahavet AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mediahavet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-07 och Mediahavet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mediahavet AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mediahavet AB har 556674-2341 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.