Fogelviks Egendom AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva drift av gård med djurhållning, växtodling, biobränsle och besöksverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fogelviks Egendom AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Fogelviks Egendom AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 2005-01-15 så skapades Fogelviks Egendom AB och bolaget är har F-skattsedel Fogelviks Egendom AB har haft det sedan 2006-11-30.

Fogelviks Egendom AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-30

556674-6011 är organisationsnummret för bolaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Fogelviks Egendom AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Fogelviks Egendom AB så går det att nå dem via telefon på 0123-31060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fogelviks Egendom AB är Wikner, Emma Isabelle som är född 1974 och har titeln VD, Wikner, Emma Isabelle som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikner, Olof Daniel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schiöler, Bengt Peder som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Erika Kristina som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.