Håkan Sandell Ekön AB

Östergötlands län

Information

Håkan Sandell Ekön AB är ett bolag som finns i Valdemarsvik. I Håkan Sandell Ekön AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandell, Håkan Artur Sigfridsson som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandell, Henrik Arthur som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Håkan Sandell Ekön AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Håkan Sandell Ekön AB på telefon 070-8379258.

Bolaget skall bedriva management, IT-konsultning, utveckling av datalösningar och programmering, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Håkan Sandell Ekön AB av bolagstypen Aktiebolag.

Håkan Sandell Ekön AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Håkan Sandell Ekön AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Håkan Sandell Ekön AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Håkan Sandell Ekön AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Håkan Sandell Ekön AB har 556677-2512 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.