KV:s El Aktiebolag

Östergötlands län

Information

KV:s El Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som KV:s El Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KV:s El Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-05-26.

KV:s El Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-04-13. Men sedan 2005-05-26 så har KV:s El Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ekbacken, 615 31, Valdemarsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KV:s El Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-51566.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter som KV:s El Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KV:s El Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KV:s El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KV:s El Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Karl Vilhelm som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ledel, Inger Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KV:s El Aktiebolag är 556679-1975.