Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag har haft sedan 2005-10-20. Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag har funnits sedan och 2005-10-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bäckadalsg. 1, 615 32, Valdemarsvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0123-19660.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag har idag 556681-2847 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt därmed förenlig verksamhet.

I Cutting Metal Works i Valdemarsvik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hultgren, Nils Olof Christer som är född 1966 och har titeln VD, Hultgren, Nils Olof Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Karl Richard som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Stig Börje som är född 1941 och har titeln Suppleant, Feucht, Karl Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Tjärna Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.