Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB

Östergötlands län

Information

Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB är ett företag som finns i Valdemarsvik. I Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Staffan Evald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahm, Per Ulf som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Löf, Per Ulf Stefan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Westerdahl, Johan Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisor, Hedbäck, Johan Evald som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB på telefon 070-3167210.

Bolaget skall bedriva marina service- och fastighetsrelaterade tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-01 och Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Fyrtorps Marin & Fastighetsservice AB har 556682-8611 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.