Bilam Sweden AB

Östergötlands län

Information

Bilam Sweden AB är en verksamhet som finns i Valdemarsvik. I Bilam Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Jon Lars Georg som är född 1976 och har titeln VD, Magnusson, Jon Lars Georg som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Lars Håkan Gustaf som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindkvist, Karin Rigmor Irene som är född 1954 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bilam Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bilam Sweden AB på telefon 0123-29909.

Bolaget ska bedriva bensinstation, bilverkstad, försäljning av bilar och bildelar samt uthyrning av bilar, släpkärror och trädgårdsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bilam Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bilam Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bilam Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-07 och Bilam Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bilam Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bilam Sweden AB har 556688-2923 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.