Ringarums Fastighetsförvaltning AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, försäljning av byggvaror, förvaltning av fast egendom och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ringarums Fastighetsförvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Ringarums Fastighetsförvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 2005-11-21 så skapades Ringarums Fastighetsförvaltning AB och företaget är har F-skattsedel Ringarums Fastighetsförvaltning AB har haft det sedan 2006-09-07.

Ringarums Fastighetsförvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-09-07

556690-8470 är organisationsnummret för företaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Ringarums Fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Ringarums Fastighetsförvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0121-30132 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ringarums Fastighetsförvaltning AB är Hansson, Hans Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kersti Barbro Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .