Japeda Consulting AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultjänster inom projektledning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Japeda Consulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Valdemarsvik så är Japeda Consulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Valdemarsvik arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Valdemarsvik och i Östergötlands län. Redan 2005-12-01 så skapades Japeda Consulting AB och företaget är har F-skattsedel Japeda Consulting AB har haft det sedan 2007-07-30.

Japeda Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556692-3560 är organisationsnummret för företaget som finns i Valdemarsvik.

Just nu är Japeda Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Japeda Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 070-6223733 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Japeda Consulting AB är Daréus, Jan Peder Gustaf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Daréus, Kai Anders som är född 1980 och har titeln Suppleant, Larsson, Ingemar Erik Axel som är född 1950 och har titeln Revisor, Vestergren, Karl Christer Daniel som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .