Ringarums Livs AB

Östergötlands län

Information

Ringarums Livs AB är ett företag som finns i Valdemarsvik. I Ringarums Livs AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellman, Anna Carolina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellman, Stefan Sven som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bengt Olov som är född 1947 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Reventia som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ringarums Livs AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ringarums Livs AB på telefon 0121-30009.

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ringarums Livs AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ringarums Livs AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ringarums Livs AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-02 och Ringarums Livs AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ringarums Livs AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Ringarums Livs AB har 556695-1645 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.