Linnea Buss AB

Östergötlands län

Information

Linnea Buss AB är ett av många företag som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Linnea Buss AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Linnea Buss AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-06-03.

Linnea Buss AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-03-29. Men sedan 2006-06-03 så har Linnea Buss AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skeppsgården 33, 615 92, Valdemarsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Linnea Buss AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0493-41410.

Valdemarsvik arbetar för att företag som Linnea Buss AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Linnea Buss AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva beställningstrafik med buss, bussgods samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Linnea Buss AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Linnea Buss AB och det är följande personer, Gustafsson, Sven Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lena Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Brage, Nils Åke Göran som är född 1940 och har titeln Revisor, Nils Åke Brage som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Linnea Buss AB är 556700-8338.