Fogelvik Holding AB

Östergötlands län

Information

Fogelvik Holding AB är ett av många verksamheter som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Fogelvik Holding AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fogelvik Holding AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-18.

Fogelvik Holding AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-07-03. Men sedan 2007-01-18 så har Fogelvik Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 1, 615 33, Valdemarsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fogelvik Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-51090.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter som Fogelvik Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fogelvik Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fogelvik Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fogelvik Holding AB och det är följande personer, Wikner, Emma Isabelle som är född 1974 och har titeln VD, Wikner, Emma Isabelle som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hopkins, Ann Caroline som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hopkins, John Edward som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Erika Kristina som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Fogelvik Holding AB är 556706-7862.