Skrivstugan i Västrum AB

Östergötlands län

Information

I Valdemarsvik finns det ett Aktiebolag som heter Skrivstugan i Västrum AB. Det finns flera företag som liknar Skrivstugan i Västrum AB i Östergötlands län. Valdemarsvik är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Skrivstugan i Västrum AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-11 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2006-12-18 så har Skrivstugan i Västrum AB varit registrerat och sedan 2007-01-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Skrivstugan i Västrum AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Skrivstugan i Västrum AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ållebråta Västrum 2, 610 40, Gusum. Vi ni istället prata med Skrivstugan i Västrum AB så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet är läkarmottagning,hyrläkare författare,journalistik samt fotografi och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nyberg, Ingela Maria Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Björn Fredrik som är född 1950 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Skrivstugan i Västrum AB har 556718-0723 som sitt organisationsnummer.