Bo Lennart Andersson Entreprenad AB

Östergötlands län

Information

Bo Lennart Andersson Entreprenad AB är ett bolag som finns i Valdemarsvik. I Bo Lennart Andersson Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Mathias som är född 1980 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats Hans Lennart som är född 1973 och har titeln Suppleant, Karlsson, Nils Gunnar Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bo Lennart Andersson Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bo Lennart Andersson Entreprenad AB på telefon 0121-30090.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva väg och byggentreprenader med maskiner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bo Lennart Andersson Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bo Lennart Andersson Entreprenad AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bo Lennart Andersson Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-17 och Bo Lennart Andersson Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bo Lennart Andersson Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bo Lennart Andersson Entreprenad AB har 556723-2953 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.