Knillerbo Lantbruk AB

Östergötlands län

Information

Knillerbo Lantbruk AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Valdemarsvik som är den kommunen där Knillerbo Lantbruk AB finns. I Valdemarsvik så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Knillerbo Lantbruk AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Knillerbo Lantbruk AB har haft sedan 2007-11-08. Knillerbo Lantbruk AB har funnits sedan och 2007-11-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Knillerbo Lantbruk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mossebog. 9, 615 32, Valdemarsvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0123-10211.

Valdemarsvik arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Knillerbo Lantbruk AB Privat, ej börsnoterat.

Knillerbo Lantbruk AB har idag 556726-1705 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Knillerbo Lantbruk AB

Bolaget skall bedriva lantbruk, konsultation inom lantbruk- och slakteribranschen. Slakteri uthyrning personal inom slakteri- branschen och därmed förenlig verksamhet.

I Knillerbo Lantbruk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Stig Erik som är född 1958 och har titeln VD, Svensson, Stig Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hans-Erik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pekkarinen, Tuomo Kullervo som är född 1963 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .