Blå Kustens Fordonsservice AB

Östergötlands län

Information

Blå Kustens Fordonsservice AB är ett av många verksamheter som finns i Valdemarsvik. Det är nämligen den kommunen som Blå Kustens Fordonsservice AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Blå Kustens Fordonsservice AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-28.

Blå Kustens Fordonsservice AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2007-03-23. Men sedan 2007-06-28 så har Blå Kustens Fordonsservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Norrg. 40, 615 32, Valdemarsvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Blå Kustens Fordonsservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0123-10460.

Valdemarsvik arbetar för att verksamheter som Blå Kustens Fordonsservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Blå Kustens Fordonsservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva bilverkstad samt handel med reservdelar, biltillbehör och däck. Bolaget skall även bedriva biluthyrningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Blå Kustens Fordonsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Blå Kustens Fordonsservice AB och det är följande personer, Altnäs, Anders Martin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Altnäs, Björn Anders som är född 1941 och har titeln Suppleant, Colmodin, Thomas Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Blå Kustens Fordonsservice AB är 556726-9948.