Båt & Motorservice Ola Svensson

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Valdemarsvik och Båt & Motorservice Ola Svensson är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Båt & Motorservice Ola Svensson är ett av dem. Statusen för Båt & Motorservice Ola Svensson är att Bolaget är aktivt.

Båt & Motorservice Ola Svensson är ett Enskild firma och skapades 1985-11-15. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Båt & Motorservice Ola Svensson ska trivas.

Båt & Motorservice Ola Svensson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Valdemarsvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation och service av båtar och motorer, försäljning av tillbehör till båtar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Båt & Motorservice Ola Svensson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Båt & Motorservice Ola Svensson och det finns flera bolag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Båt & Motorservice Ola Svensson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-51120.

.

De som är på något sätt har med Båt & Motorservice Ola Svensson är Svensson, Clas Ola som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Båt & Motorservice Ola Svensson har 560404-XXXX som sitt organisationsnummer.