Janssons Frestelser

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Valdemarsvik och Janssons Frestelser är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Janssons Frestelser är ett av dem. Statusen för Janssons Frestelser är att Bolaget är aktivt.

Janssons Frestelser är ett Enskild firma och skapades 2000-04-07. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Valdemarsvik där företaget finns i jobbar för att företag som Janssons Frestelser ska trivas.

Janssons Frestelser är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-14. I Valdemarsvik så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med fisk samt samt tillbehör. konsultation inom kurativ verksamhet text och bildbearbetning. Marknadsföring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Janssons Frestelser är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-14.

Idag är Janssons Frestelser och det finns flera företag som är det idag i Valdemarsvik.

Vill man komma i kontakt med Janssons Frestelser så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0123-10920.

.

De som är på något sätt har med Janssons Frestelser är Jansson, Ingela Helena som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Janssons Frestelser har 581010-XXXX som sitt organisationsnummer.